WAT KAN IK DOEN VOOR U?

DIENSTEN

WERKWIJZE

Meestal gebeurt dit in 3 stappen.  Om te beginnen overleggen we samen over uw project. Dit kan zowel telefonisch als via email. Had u graag een persoonlijke gesprek? Geen probleem! Hoe meer informatie ik krijg, hoe vlotter het zal gaan.

Na overleg ontvangt u van mij enkele ruwe schetsen. Aan de hand van deze ontwerpen zoeken we samen naar de beste vormgeving voor uw bedrijf. Met uw feedback ga ik verder met vormgeven, totdat het plaatje compleet naar uw wens is. 

Als we eindelijk eens zijn over het ontwerp. Zal ik dit tot de laatste detail finetunen. U ontvangt nadien alle bestanden drukklaar en in verschillende formaten.

- 01

Corporate Branding-design

Net een bedrijf opgestart? Proficiat! Dan is het zeker tijd voor een passende logo, visitekaartje, briefhoofd, enz… Of misschien gewoon een verfrissing van u bestaande logo? Ik denk samen met u hoe we dit best aanpakken totdat we tot de beste resultaat komen!

- 02

Print-design

Alles wat gedrukt kan worden verdient een origineel ontwerp. Had u graag een brochure of een folder? Een stijlvolle magazine? Het kan allemaal!

- 03

Web-design

Net als uw huisstijl is het belangrijk om een professioneel website te hebben.  Een website geeft je nodige tools om in geuren en kleuren uit te leggen wat jullie missie en visie is om zo het vertrouwen van u potentiële klanten te winnen.

- 04

Carwrap-design

Wist u dat uw wagen een perfecte reclameboord is? En het is nog mobiel ook! Dit is de beste investering met een terugverdientijd van een korte termijn. Wenst u een strakke, stijlvolle businessgericht ontwerp? Of wilt u volledig iets creatief, stoer en sportief? Alles is mogelijk!

 

Ben ik iets vergeten? Laat maar gerust weten, dan zoek ik een gepaste oplossing voor u!